Direktlänk till inlägg 16 augusti 2009

I-or bloggar: Missa inte Nils-Runez på SM!

Av Jenny Wibäck - 16 augusti 2009 17:04

Upptäckte just att sista anmälningsdagen till Kamratfesten på Bruks-SM är idag. Om du inte redan har anmält gör du det här. (Tänk på att även funktionärer måste anmäla sig.)

 

Orsaken till att jag ylar till om detta är att Husse och hans orkester står för musikunderhållningen under kvällen. Jag har bestämt namnet; Nils-Runez. Jag har också bestämt låtarna och rockigt blir det, ungefär som mitt fria följ. Med tanke på de hundratals träningstimmar som detta jippo har stulit från mig och Husse vore det synd om någon missar när Husse ger hals.

 

Vill härmed också passa på att hälsa er välkomna till Halland. Tror förresten att det är jag som är SM-general. Anmälde mig som det på funktionärslistan i alla fall, vilket är orsaken till att jag inte är med och tävlar själv. Hur skulle det se ut – SM-generalen tog hem guldet i spårhundsgruppen. Nä, fiffel och båg är inget jag vill bli förknippad med.

 

Ett tips kan vara att ta med egen dricka till festen. Matte ska nämligen stå i baren och hon är rätt sträng.

 

Nu får jag återgå till mina sysslor. Nya kursstarter väntar till veckan, så jag har en del att stå i.



 


Tack förresten för alla kommentarer, de får svansen att vifta. Basta undrade om min apa är från arbetande linjer. Det är han förvisso, men han har en väldigt brokig stamtavla med en del skotträdslor. Imma skrev något om avel på utseende...och det kan han ha drabbats av. Han har orangutangens rastypiska särdrag både i uttryck och resning.

 

Ses på SM. /I-or


 
 
Ingen bild

Prissy

16 augusti 2009 17:35

Tycker Du att vi ska anmäla oss till kamratfesten? Det verkar ju bli jättebra musik!! Ior kan få klippa vårt gräs. Be honom lägga in ett anbud!

 
Lina

Lina

17 augusti 2009 22:45

Rut undrar om I-or också ska på WM och tävla som farbror Ylle? Rut undrar om inte I-or är äldre än Ylle och därför borde åka på WM och tävla? Rut säger också att hon kan hoppa högre än I-or.

http://www.igelsnigel.se

 
Lina

Lina

17 augusti 2009 22:49

Vill påpeka att jag bara förmedlade vad djuret sa i föregående inlägg, hon skulle tydligen hoppa på motorhuven om jag inte skrev vad hon förmedlade. Hade jag bara haft 9 mil att åka hade jag kommit och lyssnat på Nils-Runez!

http://www.igelsnigel.se

 
partypinglan Sneak

partypinglan Sneak

18 augusti 2009 16:02

då mina dåliga apor missat att köpa biljett åt mig så undrar jag om du I-or kan fixa in mig bakvägen eller om det finns något "eftersläpp"? Måste ju få chansen att se din väldresserade apa spela. (Mina apor funderar jag på att lämna hemma, de är varken speciellt klyftiga, väldresserade eller musikaliska. Snåla med godiset är det oxå.... Synd bara att jag måste ha dem till att köra husvagnen till Falkenberg. *mutter*)

http://www.16tassar.se

 
Jezz

Jezz

18 augusti 2009 23:21

Kan inte din husse skicka ut spelningen i rymden med en webkamera, så vi kan sitta här nere i källaren och rocka loss?? Min matte kan behöva lite party.

http://www.heldesjo.se

 
Ingen bild

Maria Y

25 augusti 2009 18:06

Hej! Har inte kikat in här på länge för jag blir så WK-sjuk varenda gång...
Men de italienska popcornen är vid oförskämt god vigör än så länge.
Kompenserar genom att åka på boskapskurs med Boogie till helgen. Hon har fått det i present av mig som tack för att hon kammade hem Senior Trail-guldet på Quarter-SM.
Ha det gott allihopa!

 
Ingen bild

Maria Y

25 augusti 2009 18:07

PS Senior = häst över 6 år. Inte pensionärshäst som nån trodde....

 
Åsa

Åsa

30 augusti 2009 08:18

Oj vad Husse gapade vackert!! Och du matte....sprang runt och plockade flaskor med slattar, det såg liiite vingligt ut...och hon bjöd på kaffe också, så sträng vet i katten om jag ska kalla henne.

Men helt klart insåg jag att vi satsat på fel gren. Är det sånt röj på kamratfesten så vill man inte ens gissa hur stora festen ser ut. Och det säger jag med en bild i bakhuvudet från en lydnads sm-fest som var allt annat än fest!

http://www.brakstakarna.se

 
Sneak

Sneak

2 september 2009 15:22

Hej I-or! Tjänade du någon förmögenhet på att skjusa apor mellan kamratfesten och Skrea?? Tänkte att vi kanske skulle blida företag till nästa år; du kör och jag ser till att de betalar en REJÄL slant för åkturen. Deal?
Voff fr Sneak

http://www.16tassar.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny Wibäck - 9 februari 2010 11:49

Utmaningen från I-or är antagen   Välkommen till vår nya blogg "HUNDra ord" som finns på vår hemsida! ...

Av Jenny Wibäck - 8 februari 2010 17:39


  Knappt hade vi hunnit lämna tillbaka ett par extra apögon till dess rättmätige ägare, förrän någon annan glömde sina... Återfås mot beskrivning.   Tack för alla grattisar, de får  svansen att vifta. Extra tack till Fia för  praktiskt samordn...

Av Jenny Wibäck - 7 februari 2010 23:12

   Då är man inte vem som helst längre - jag har blivit champinjon!  Efter ett par uppvärmningstävlingar fixade vi detta på tre raka och jag säger som Henke Larsson - "Njaee, jag é helnöjd". Å Apornas och mina egna vägnar vill jag inledning...

Av Jenny Wibäck - 2 februari 2010 11:21

Först och främst vill Fredrik och I-or TACKA för alla "grattisar"!   23/2 bjöd på fler tävlingsframgångar: Sussie och groenendaeltiken Himbi som tränar här fixade sin uppflyttning till lydnadsklass tre! Stort grattis!!!   Under helgen som gic...

Av Jenny Wibäck - 24 januari 2010 10:29

   Ja, det är lika bra att komma till sak direkt. Igår genomförde jag och min apa årets första lydnadstävling - och hej vad det gick. Vi fick ihop PB på 283,5 poäng och det andra förstapriset är nu i hamn. Vet inte om det egentligen var lite dum...

Ovido - Quiz & Flashcards